OM ALLAN

Allan Olsen (født 23. marts 1960) er en dansk filmskuespiller. Hans karriere som skuespiller startede allerede, mens han var i lære som glarmester.

Livet som ædru alkoholiker på godt og ondt

Allan Olsen er en meget levende og livlig foredragsholder, som med humor, alvor og stor charme fortæller om sit livs op- og nedture.  foredrag. Med et godt glimt i øjet, humor og charme formår han at fange sit publikum fra start til slut. 

Allan Olsen er en meget populær foredragsholder og han opnår altid topkarakter for sine

I 2018 udkom Allan Olsen's tredje bog "Jeg tog en anden vej". I bogen fortæller han levende om sit liv fra barndommen til sin sprudlende karriere som landskendt skuespiller.


Allerede som helt ung fik Allan Olsen et massivt alkoholmisbrug, som til sidst fik hans verden til at falde fra hinanden. Han beskriver gribende, hvordan han valgte at gå en anden vej og hvordan han formåede at ændre sit liv og selv tage ansvar for det. 


Han fortæller levende og engageret, hvordan han var nød til at sætte sig nye mål, og hvordan han måtte ændre gamle vaner og sætte fokus på nye. Alt dette tager Allan Olsen også afsæt i i sine foredrag. Allan har tidligere skrevet bøgerne: "Et andet liv" (2006) og "Midt i livet" (2011).

BOOK ET FOREDRAG I DAG